Nooormális???!!!

A homoszexuális aktivizmus tanulsága egyszerű: ha te nem záratod be a buzit a rendőrrel, akkor bezárat ő téged; ha nem kriminalizáljuk a homoszexualitást, akkor a buzik kriminalizálják a normalitást. [Egy komment a Világhálóról]  

Elmondom, mi kezd engem nagyon zavarni ebben a nagy deklarálósdiban, megmondósdiban: az, hogy miközben államilag jól kistafírungozott intézetekben fékezhetetlen agyvelejű megmondóemberek tutira megmondják a frankót, „kurva jó könyveket írnak” a konzervativizmusról, egyre több tanárismerősömtől egyre többször azt kell hallgatom, hogy az iskolákban hogyan ül fel, nyilván, divatból, egyre több kamasz a buzibiciklire és ők teljesen eszköztelenek ezzel a jelenséggel szemben. Legutóbb egy rokonom mesélte, hogy náluk már nem csak az dívik, hogy lánypárok nyilvánosan, demonstratíve ölelgetik-csókolgatják egymást, amiért, ha vegyespáros művelné ugyanezt, udvariasan, ugyanakkor határozottan rájuk szólnának, hogy nem illendő, de mivel két kislányról van szó, ezt nem tehetik, hanem már olyan esetük is van, amikor egy lánygyerek bejelentette, hogy ő fiú, úgyhogy a szalagavatóján ő már fiúként öltözködik és szerepel és ehhez szülői jóváhagyást is mellékelt. Mondtam neki, hogy ő pedig jelentse be, hogy ha ez így működik, akkor ő ruhafogasnak érzi magát és holnaptól meztelenül, álló fasszal fog tanítani, de csak legyintett, hogy lehet hülyéskedni, de a helyzet egyáltalán nem vicces. Azaz, a dumálás megy, de semmilyen jogi, adminisztratív eszközt nem adnak (például) a tanárok kezébe, hogy fel tudjanak lépni a devianciákkal szemben és ha valamelyiküket megtámadja (például) a buzilobbi, nem áll ki mögötte, nem védi meg az állam, hanem odadobja szabad prédának. Így megy ez.

 progressprideflags_kk_ff.jpg

Kiegészítés (2022. március 25.):

...ugyanattól a tanár rokonomtól hallottam, aki az iskolájukban a gyerekek között terjedő buziságos divatjárványról mesélt, hogy az egyik igazgatóhelyettes, aki kormánypárti önkormányzati képviselő is, felülről belenyúlt a március 15-i műsorba és, effektíve, megtiltotta, hogy a gyerekek elmondják Utassy József Zúg Március című versét („Talpra Petőfi! Sírodat rázom: Szólj még egyszer a Szabadságról!”), mert az „túl...”, szóval, az a vers túl. A szerencsétlen kamaszok fajtalan eltévelyedései nem verik ki a biztosítékot, de Utassy József kiveri; pazar!