Kik a 2022-es országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás legnagyobb vesztesei?

Barátaim az Úrban! Egy olyan aspektusára szeretnélek ráébreszteni benneteket a vasárnapi választásoknak és népszavazásnak, mely kevesek figyelmét keltette fel, ugyanakkor valószínűleg a legjelentősebb és legsötétebb motívuma volt azoknak. Az eredményeket mindenki ismeri vagy aki nem, az odakattint az OVB honlapjára és megismerheti azokat, ámde a következmények felismerése és megértése már kissé összetettebb feladat. Újraválaszottunk egy tizenkét éve kormányon lévő pártot és megválasztottunk országgyűlési képviselőket, akiket, ha elégedetlenek leszünk tevékenységükkel, négy év múlva leválthatunk, azonban történt valami olyan is ezeken a választásokon, ami ennél sokkal messzebbre mutat, hosszú időkre megváltoztathatatlan és jóvátehetetlen. A népszavazás érvénytelenné tételére gondolok, arra, hogy sokak, megengedem, demokrata hevületből, érvénytelen szavazatot adtak le és ezzel, szándékukkal ellentétesen, a demokrácián ütöttek hatalmas sebet. A bűn nem az ő bűnük, hanem azoké, akik erre heccelték őket, a következményeket azonban ők is viselni fogják. Azzal ugyanis, hogy széttrollkodták a népszavazást, a kormánypártok mozgásterét nem szűkítették, épp ellenkezőleg, bővítették, annak lehetőségét viszont, hogy a népszavazás témájában valóban közvetlen demokratikus döntés születhessék, a kérdésben a nép akarata érvényesüljön, legalábbis évtizedekre ellehetetlenítették. Talán nem volna minden tanulság nélküli végiggondolniuk, hogy kiknek is váltak nemtelen eszközévé, mire is használták fel őket akaratukkal ellentétesen! A népszavazás elérvénytelenítésére bujtogatók célja nem az volt, hogy a hatalmat blokkolják, mivel ezt ilyen módon nem is tudnák, hanem az, hogy a népet, magyarán, hogy a homoszexuális aktivizmus és a genderizmus gyermekekkel kapcsolatos szándékainak és törekvéseinek soha, semmilyen módon ne állhassa útját a népakarat — nem másra, mint erre szolgálhat, mint jövőben hivatkozás, az (el)érvénytelen(ített) népszavazás. Ahogy én látom, az országgyűlési választások és a gyermekvédelmi népszavazás legnagyobb vesztesei ezek a megtévesztett és kihasznált választók. Csak ennyit szerettem volna mondani. Köszönöm, hogy meghallgattatok!

nepszavazas_urnabolakukaba_kk_ff.jpg

Kiegészítés (2022. április 7.):

Kommentelők egymás közt. Egy hírportál cikke alatti kommentfolyamban olvastam:

– Miért nem írjátok le sehova, hogy érvénytelen lett a népszavazás, mert sehol nem adtak le 50%-nyi érvényes szavazatot?

– De hát neked ennek örülni kellene, nem? Elértétek, amit akartatok, hogy kiüssétek a nép kezéből a gyermekeik sorsáról való döntés jogát. Mondjuk, az érdekes lesz, ha rájönnek és számon kérik rajtatok! De ez, persze, a jövő zenéje.